Angleščina za cicibane
Komplet (1) Komplet

Serija treh učbeniških kompletov Angleščina za cicibane je namenjena otrokom od petega do devetega leta, ki se angleščine učijo v jezikovnih šolah, ljudskih univerzah, vrtcih in v prvi triadi devetletke.

Rdeči učbeniški komplet Angleščina za cicibane

je namenjen otrokom od petega do sedmega leta. Tečaj je razdeljen na pet tematskih sklopov: About me, Numbers, My body, Colours, Animals. Otroci praznujejo: Christmas, Valentine’s Day, Carnival.

Oranžni učbeniški komplet Angleščina za cicibane

je za otroke od šestega do osmega leta in je lahko začetni ali pa nadaljevalni tečaj. V njem so obravnavane teme: Let’s play, Let’s colour and count, Let’s get dressed, Let’s eat and drink. Praznujemo: Hallowe’en, Christmas in Easter.

Rumeni učbeniški komplet Angleščina za cicibane

je za učence od sedmega do devetega leta, ki si poleg igre in komunikacije že želijo pisati. Delovni zvezek je napisan z velikimi tiskanimi črkami. Tečaj je lahko začetni ali nadaljevalni. Teme: My world, Numbers, At home, At school, Free time. Dodani so: Christmas in Mother’s Day , 4 letni časi, 2 Revision, 2 obrazca za opisno ocenjevanje.

V vsakem kompletu je:

Priročnik za učitelje
Popolna priprava na vsako izmed 30 ur. Posamezna učna ura je razdeljena na:

1. Uvodno motivacijo otrok za delo
2. Ponavljanje že znane snovi v obliki iger in gibalnih vaj
3. Predstavitev in učenje nove snovi
4. Delo v delovnem zvezku, individualno delo učitelja z otrokom

Na zadnjih straneh priročnika je slikovni material, ki ga lahko učitelj kopira na debelejši papir, pobarva, zaščiti s folijo in uporablja v razredu.

Delovni zvezek
Vsak delovni zvezek je razdeljen na 30 učnih enot. Otroci v delovnem zvezku barvajo, rišejo, rešujejo uganke, igrajo razne igre in kasneje že berejo in pišejo.

Rdeči in oranžni delovni zvezek je pospremljen tudi s 30 stranmi Za starše, da lahko ti sproti zasledujejo, kaj se njihov otrok nauči pri posamezni uri.

V rumenem delovnem zvezku učenci že vadijo branje in pisanje besed in preprostih povedi. Pri vsaki učni uri lahko sposobnejši učenci poleg osnovnih vaj delajo še dodatne.

Zgoščenka
Na njej so posneti vsi dialogi, deklamacije in pesmi, ki so po vokalno-instrumentalni predstavitvi podane tudi v obliki karaok.

Didaktične lutke
Punčka Lucy in fantek Charlie uspešno pomagata pri spproščenem učenju angleščine.

KAKO LAHKO NAROČITE UČBENIŠKE KOMPLETE?

Po telefonu:

 • 031/606-210

Z naročilnico na naslov:

Lingua, Jezikovna šola in storitve
Janez Napotnik s.p.
Tovarniška pot 2 a
3325 Šoštanj

Rok dobave je v 7 dneh od prejema naročila. Naročene knjige boste prejeli po pošti. Rok plačila za firme in šole je 15 dni, za posamezna naročila pa po povzetju ob dostavi knjige. Kupec ima pravico do reklamacije v roku 15 dni po prevzemu.

CENE ZA RDEČI, ORANŽNI IN RUMENI KOMPLET

DSC03894 Priročnik za učitelja Angleščina za cicibane 21,00 EUR
DSC03830 Delovni zvezek Angleščina za cicibane 12,00 EUR
DSC03831 Zgoščenka Angleščina za cicibane 7,00 EUR

REFERENCE

Učbenike so do sedaj že uporabljali: OŠ Ludvika Pliberška Maribor, OŠ Komenda, LU Kočevje, LU Rogaška Slatina, OŠ Raka, OŠ Sečovlje, WIZARD d.o.o., OŠ Bratov Letonje Šmartno ob Paki, jezikovna šola Jamex Celje, OŠ Dobova, OŠ Voličina, OŠ Drska, OŠ Mokronog, OŠ Kozje, OŠ Dobova, OŠ Rečica ob Savinji, OŠ Antona Ingoliča Pragersko, OŠ Mengeš, LU Slovenska Bistrica, OŠ Gustava Šiliha Velenje, OŠ Livada Ljubljana, OŠ Franceta Prešerna Maribor, OŠ Blanca, itd.

Katja Atelšek, prof. – OŠ Rečica ob Savinji: Oranžno in rumeno Angleščino za cicibane sem uporabljala v 2. in 3. razredu. Z njima sem izredno zadovoljna, saj sta mi kot učiteljici omogočila lažje, predvsem pa bolj zabavno delo v razredu. Odličen priročnik za učitelja v popolnih pripravah vsebuje številne izvirne ideje za bolj razgiban pouk in zelo uporaben fotokopirni material. Delovni zvezki so oblikovani na otrokom privlačen način in so dobrodošel pripomoček, ki učitelju še vedno pušča dovolj proste roke. Posnetki na zgoščenki pouk dodatno popestrijo. Super!

Sonja Gajič, prof. – jezikovna šola Jamex, Celje
: Učbeniške komplete Angleščina za cicibane smo v naši jezikovni šoli uporabljali za otroke od 5. do 9. leta starosti. Odzivi si bili zelo dobri. Meni osebno so bili učbeniki všeč, ker ima vsaka ura svojo stran, ker je snov pregledna in ni prenatrpana s podatki. Delovni zvezki so zastavljeni tako, da otroka vzpodbudijo k lastni ustvarjalnosti, saj ne ponuja že izdelanih barvnih slik. Starši so bili zadovoljni s stranmi, ki so bile namenjene njim. Vse stopnje Angleščine za cicibane so didaktično zelo primerne in sodobno zgrajene. V vsaki enoti sistematično uvajajo in razvijajo vse jezikovne zmožnosti, ki so med seboj smiselno povezane. Na začetku je največ poslušanja, nato govora in v rumenem delovnem zvezku postopno branja in pisanja. Sama zgradba učbenika daje učitelju zelo jasne smernice za delo, saj ga smiselno vodi skozi učne korake. Učitelju je pri tem v veliko pomoč priročnik, saj ponuja že izdelano pripravo na učno uro in dodan slikovni material in s tem učitelj resnično nima skoraj nobenega dodatnega dela. Dobro bi bilo, če bi avtorica na podoben način ustvarila še učbenike za višje stopnje, ker so zelo primerni za poučevanje v jezikovnih šolah, kjer smo časovno omejeni in izvajamo tečaje enkrat tedensko. Vse pohvale avtorici, ker se je lotila projekta in ponudila učbenik, ki sem ga na našem tržišču pogrešala.

Slavica Klančnik, prof. – Wizard d.o.o.
: S poučevanjem angleščine se ukvarjam že dolgo in s permanentnim izobraževanjem spremljam novosti. Vsa leta sem se v glavnem navduševala za tuje, avtentične učbenike, ko pa mi je pred leti prišel v roke učbeniški komplet Angleščina za cicibane, sem ga bila zelo vesela in takoj me je pritegnil za delo že z dvema generacijama mladih nadebudnežev. Bogate izkušnje so mi le še potrdile, da so prva leta učenja jezika pomembna predvsem za senzibilizacijo in navdušenje za kasnejše učenje in moram reči, da tudi s tem učbenikom v veliki meri to tudi dosegam: izjemno zadovoljstvo učencev, staršev pa tudi lastno. Tečaj upošteva vse metodično-didaktične posebnosti, potrebne za zgodnje učenje in  poučevanje prvega tujega jezika, je eklektičen (raznolik) in zelo bogat pripomoček za delo,  staršem pa nudi možnost za sproščeno in kvalitetno spremljanje otrokovega napredka. Fotokopirne strani (estetsko stilizirane slike) omogočajo izdelavo bogate banke pripomočkov za bogatenje besednega zaklada. Tečaj spodbuja vse štiri spretnosti: od poslušanja do kasnejšega pisanja, a vse primerno razvojni stopnji. Všeč so mi tudi priprave, ki omogočajo t.i. minimaliziran način (1 priprava 1 ura), kar pomeni, ne preveč in ne premalo dejavnosti, a z mnogo variacijami. No toliko, pa še bi lahko dodala. Hvala avtorici za dobro opravljeno delo in le tako naprej!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Ti piškotki omogočajo beleženje obiska in vire prometa, da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
 • __utm.gif
 • __utma
 • __utmb
 • __utmc
 • __utmt
 • __utmz
 • _ga
 • _gid
 • _gat
 • collect

Decline all Services
Accept all Services

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

lingua.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri